среда, 7 ноября 2012 г.

Урок 8. Домашнє завдан

Завдання 1 (обов’язкове).

Пригадайте вправи, які ви виконали. Запишіть відповіді на наступні запитання у щоденнику навчання, надавши вашому допису заголовок «Урок 8. Створення опитувальника в сервісі ГуглДокс».
1. Із якими труднощами ви зустрілися під час створення анкети? Як ви подолали ці труднощі?
2. Після того, як ви зібрали інформацію стосовно двох ваших бізнес-ідей за допомогою анкет, як ви будете аналізувати отримані дані для обрання бізнес-ідеї, яку слід реалізувати?
Завдання 2 (обов’язкове).
Якщо ви не встигли на уроці, то надішліть адресу опитувальника фасилітатору курсу та 2-мучасникам навчання які сидять ліворуч і праворуч від вас. Запросіть їх заповнити анкету.
Запросіть ще чотирьох людей (це можуть бути ваші друзі або однокласники або батьки) заповнити вашу on-line анкету.
Завдання 3 (на оцінку 10–12). Вбудуйте анкету до свойого блогу.
Код для вбудування можна отримати, користуючись командою Форма\Вставити форму до веб-сторінки вашого гугл-документу Форма, що має назву ЗВЕДЕНА форма. Ця форма відображається відразу після завантаження документу зі списку Документи на ГуглДокс і має вигляд таблиці, у якій зведені всі відповіді з опитувальника


Відповіді :

На стоверння цієї анкети в нас не було труднощів , але для створення наступної (ресторан) ми втратили багато часу бо вона була для нас важка.Але ми подолали усі труднощі після того як обговорили усі питання ( записали на чернетці ) Зробили першу пробну анкету , дізналися про нові для нас можливості google docs.
Після того як ми отримаемо резльтати опитування ми все зможемо вибрати яка з двох ідей краща , та білш потрібна для людей , більш їм цікава.


Завдання 2:


Запрошення відіслані 6 людям.



Комментариев нет:

Отправить комментарий